De Bentley Flying Spur V8 neemt een hoge vlucht

De Bentley Flying Spur V8 neemt een hoge vlucht

Na een recordverkoop in 2020 heeft Bentley sinds 1 januari 2021 een vliegende start gemaakt: meer dan 20 verkochte wagens in slechts anderhalve maand. Nooit gezien in België!

Onder impuls van de nieuwe V8-motorisatie wordt de Flying Spur door ons cliënteel en de wereldpers met lof overladen. Die laatste heeft hem meermaals uitverkozen tot ‘beste luxeberline ter wereld’. Dit toont aan dat deze wagen die zich positioneert tussen de oude Flying Spur en de Mulsanne op het goede moment is gelanceerd, en zo een unieke positie op de markt inneemt met zijn klassieke design, zijn kwaliteit, formaat, technologie en hallucinante prestaties (>310km/u, 0-100 in <4 s), in lijn met de strategie Beyond100 van Bentley.

Voor de ontwikkeling van Business to Business ging Bentley Brussels een partnership aan met VDFin om een lanceringsprijs en financiële renting aan te kunnen bieden aan buitengewone voorwaarden. Meer informatie op  https://promo.vdfin.be/nl/financiele-renting/bentley/new-flying-spur/nf2/

Onze Sales Ambassadors verwelkomen u tijdens een virtuele of ‘phygitale’ #One2OneXperience vanaf onze showroom die voor elke klant privé wordt gemaakt met volledige naleving van de coronagezondheidsregels.

Contacteer ons
Bernard Van Bellingen PR Manager
Bernard Van Bellingen PR Manager
Over Bentley Brussels

Press room Bentley Brussels voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

Profiel van de groep

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De Groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

D'Ieteren Automotive verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,4 miljard EUR en 113,0 miljoen EUR in 2018. Belron (voor 54,10% eigendom) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 35 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. De onderneming breidde haar diensten ook uit tot de sector van de herstelling en vervanging van voertuig- en woningschade. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,8 miljard EUR en 225,7 miljoen EUR in het boekjaar 2018. Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 174,1 miljoen EUR en 28,6 miljoen EUR in 2018. 


NL : © 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   


Bentley Brussels
Grote Baan 399, Grand Route
B-1620 Drogenbos