BENTLEY OPENT NIEUWE SHOWROOM IN BRUSSEL

BENTLEY OPENT NIEUWE SHOWROOM IN BRUSSEL

Woensdag 23 november 2016 —

§  Exclusieve Bentley verkoop- en servicepartner in België verhuist

§  Showroom weerspiegelt huisstijl van Bentley

§  Gerealiseerd met dezelfde luxueuze materialen en dezelfde aandacht voor het detail als de wagens van Bentley

Bentley Motors kondigt de opening van een nieuwe showroom in Brussel aan. De nieuwe showroom met een oppervlakte van 580 m2 en het aanpalende Bentley naverkoopcentrum van 910 m2 bevinden zich in Drogenbos, de recente zone voor de automobielsector ten zuidwesten van Brussel. De nieuwe locatie vervangt de bestaande vestiging in Zaventem.

De showroom, een weerspiegeling van de huisstijl van Bentley, maakt gebruik van dezelfde luxueuze materialen zoals hout, leder en gepolijst metaal die ook voor de wagens van Bentley gebruikt worden, en toont het vakmanschap en de liefde voor het detail die tot uiting komen in alle producten van het merk.

Robert Engstler, Regional Director voor Bentley Europe, verklaart: "Bentley Brussels, vertegenwoordigd door de D'Ieteren-groep, is onze loyale partner in België sinds 2000. Wij waarderen hun blijvende engagement tegenover Bentley en vertrouwen erop dat de opening van de nieuwe showroom en het nieuwe naverkoopcentrum ons succes in deze regio verder zal versterken."

Thierry du Parc, General Manager van Bentley Brussels, zei: "Het is onze prioriteit om onze klanten een uitzonderlijke ervaring te bezorgen. De nieuwe showroom, die inspiratie haalt uit de rijke geschiedenis van Bentley en deze combineert met de principes van de moderne luxe-retail, opent voor onze klanten een exclusieve wereld van ongeëvenaard design, persoonlijke service, passie voor auto's en ongeziene aandacht voor het detail."

Als exclusieve Bentley-partner voor België biedt Bentley Brussels zijn klanten het volledige productgamma aan, met de Continental GT, Flying Spur, Bentayga en Mulsanne, alsook tweedehandsvoertuigen, naverkoopdiensten en de luxegoederen van het merk.

Sylvie Huwart Press Relations at Bentley Brussels, a division of s.a. D'Ieteren n.v.