Bentley Antwerp opent eerste Belgische Bentley Boutique in vijfsterren superior hotel La Butte aux Bois te Lanaken.

Bentley Antwerp opent eerste Belgische Bentley Boutique in vijfsterren superior hotel La Butte aux Bois te Lanaken.

Na drie maanden lockdown gaat ook in België de horeca weer open. En bij Domaine La Butte aux Bois in Lanaken gebeurt dit in de grootste luxe. Bentley Antwerp opent er de eerste Bentley Boutique in België, Jochen Leën presenteert een archeologische kunst collectie en juwelen tentoonstelling. Dat alles in combinatie met de verfijndste gastronomie van twee sterren restaurant La Source; voor gasten een extra prikkel om voor een kort of langer verblijf af te zakken naar het mooie Maasland.

Bentley Boutique.

Benny Peeraer, Sales Manager, samen met Erik Michiels, Managing Director, bij Bentley Antwerp openden maandag 8 juni met trots de eerste Belgische Bentley Boutique, gehuisvest in het vijfsterren superior hotel La Butte aux Bois te Lanaken.

 

Na een afspraak met Benny kan u uw droom Bentley laten configureren. Via een testrit ervaart u de beleving om achter het stuur van een Bentley de prachtige omgeving van Lanaken te doorkruisen. U geniet van luxe in combinatie met het sportieve karakter van het voertuig.

 

Waarom La Butte au Bois?

Bentley Antwerp heeft sinds 2019 een goed partnership met juweelontwerper Jochen Leën die huisvest in het hotel La Butte aux Bois. Nu wordt deze samenwerking verrijkt  met een partnership met het ultieme vijfsterren luxe hotel zelf.

 

Het Domaine La Butte aux Bois is een bekroonde gastronomische hotspot met Spa Retreat die haar gasten het hoogste niveau van gastvrijheid biedt in een historisch landgoed. Dit exclusieve en luxe Relais & Châteaux hotel straalt een idyllische sfeer uit met een prachtig zicht op de tuin versierd met verassende kunstobjecten. Bij dit luxe hotel kan men van de natuur in al zijn glorie genieten. Kortom La Butte aux Bois en Bentley Antwerp beogen hetzelfde doel, waardoor de samenwerking vanzelfsprekend werd.

 

Bentley Arrangement.

Met Yannick Bouts Algemeen Directeur van La Butte aux Bois hebben we voor deze gelegenheid een speciaal arrangement uitgewerkt, exclusief voor Bentley liefhebbers. U zult kunnen genieten van de ultieme luxe en gastronomie in een Bentley sfeer. Voor meer info over dit arrangement kan u steeds contact nemen met het hotel.

 

Isabelle Regnard - Marketing Manager - Bentley Antwerp.

Tel 03/224.19.19 e-mail: [email protected]

 

Foto credits: Isabelle Regnard

Foto credits: Jempi Welkenhuyzen

Contacteer ons
Over Bentley Brussels

Press room Bentley Brussels voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

Profiel van de groep

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De Groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

D'Ieteren Automotive verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,4 miljard EUR en 113,0 miljoen EUR in 2018. Belron (voor 54,10% eigendom) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 35 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. De onderneming breidde haar diensten ook uit tot de sector van de herstelling en vervanging van voertuig- en woningschade. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,8 miljard EUR en 225,7 miljoen EUR in het boekjaar 2018. Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 174,1 miljoen EUR en 28,6 miljoen EUR in 2018. 


NL : © 2021 D'Ieteren Group SA/NV. Alle rechten voorbehouden.

Wettelijke Informatie :  https://www.dieteren.be/media/rx0pzkmh/wettelijke-informatie.pdf   


Bentley Brussels
Grote Baan 399, Grand Route
B-1620 Drogenbos